Feminin flyt; syklusmagi for nybegynnere

Den første norske boken om feminin og syklisk livsstil

Feminin flyt; syklusmagi for nybegynnere gir deg verktøyene for å leve mer syklisk og balansere det feminine og maskuline. Denne boken hjelper deg med å lytte til kroppen, ta pauser, og leve i harmoni med din indre syklus, slik at du kan skape en bærekraftig hverdag med flyt og mindre stress.

Dette er din invitasjon til å lytte til kroppen, ta flere pauser og leve mer i flyt, slik at du kan bli tryggere til sette grenser, og sette deg selv først. Kanskje for første gang på lenge? Oppdag syklusmagi og finn veien tilbake til deg selv med Feminin flyt.

Hvordan logge menstruasjonssyklusen?

Feminin flyt viser deg hvordan du som kvinne, i alle aldre, kan koble deg på og logge syklusen din. Enten du har mensen og følger din indre syklus, eller ønsker å følge månens syklus fordi du ikke blør regelmessig eller i det hele tatt.

Dette er viktig, men ofte glemt kunnskap som alle kvinner trenger, da syklusen påvirker oss hver eneste dag, enten vi vil det eller ikke.

Feminin flyt som bok og lydbok

Boken er også tilgjengelig som lydbok, spilt inn av forfatteren selv, Iselin Larsen. Når du kjøper lydboken får du også tilgang til vårt lydbokarkiv hvor du får tilgang til alle ressurser knyttet til boken, som f.eks. syklusskjema, jordende meditasjon, illustrasjoner m.m. som du finner i boken.

Boken og lydboken kan kjøpes i alle bokbutikker på nett, som Ark.no, Norli.no og Adlibris.no, samt på Nor sine hjemmesider.

Feminin og syklisk selvutvikling

I Feminin flyt lærer du en ny form for feminin og syklisk selvutvikling, slik at du unngår at livets prosjekter blir et evig jag. Du lærer å planlegge etter din indre syklus, skape nye rutiner og ritualer, slik at du kan lage deg et liv som føles overkommelig og mer bærekraftig på sikt. Feminin flyt viser deg veien tilbake til deg selv. Til gammel visdom, som du kan bruke i din moderne hverdag!

Tilbakemelding fra lesere

Feminin flyt er lest av mange tusen kvinner, og tilbakemeldingene er ofte at den ikke bare leses én gang — den leses igjen og igjen og brukes som et oppslagsverk i hverdagen. Dette er den perfekte gaven til deg selv, eller til en kvinne du er glad i.

En fantastisk vertinnegave, julegave eller bursdagsgave til kvinner i alle aldre. Som leserne av Feminin flyt pleier å si; “Denne boken burde vært pensum på skolen” og “Denne boken bør alle kvinner lese”.

Nedenfor finner du meldinger og anmeldelser Iselin har mottatt for Feminin Flyt opp gjennom årene.

Pris for beste design på Nor Awards

I 2022 vant Feminin flyt; syklusmagi for nybegynnere prisen for beste design på Nor Awards. Det er derfor ikke bare en interessant og lærerik bok å lese, den er også en fryd for øyet og inneholder vakre illustrasjoner og bilder for å fordype seg enda mer i det sykliske livet.

Previous
Previous

Evolving Morning Rituals

Next
Next

Silence — a feminine and forgotten trait.